Чудова новина! Наша компанія увійшла до переможців щорічної премії Ukrainian Business Award (UBA) і отримала звання «Business of the year 2022».

Що це означає?

Мотивацію краще та більше працювати. Розвиватися та приносити користь Вам, нашим клієнтам!

Більше ексклюзивної та сучасної техніки, безліч новинок. Слідкуйте за оновленнями.

Асортимент поповнюється щодня. Від іменитих виробників до корисних дрібниць, гаджетів та аксесуарів. Samsung, Xiaomi, Poco, Tecno, Sven, JBL – будь-яка техніка на смак та колір. Кожне замовлення є окремим пріоритетом! Менеджери допоможуть, проконсультують, порадять ухвалити правильне рішення у виборі всього необхідного.

Нашою метою є лідерство у сфері продажів електроніки та аксесуарів і ще більше розширення в цій сфері!

Історія та перспектива

Інтернет-магазин гаджетів та аксесуарів Device Market (DM) було засновано у 2012 році у вигляді фізичного магазину смартфонів за адресою – м. Харків, пр-т. Гагаріна 181, ТРЦ Sun Mall. За цей час був значно розширений асортимент, можна вибрати будь-яку корисну дрібницю чи подарунок. Безліч позитивних відгуків та легендарний слоган – «Заощаджуй вже сьогодні!», завдяки низьким цінам та постійному моніторингу ринку електроніки. Завдяки роботі безпосередньо з постачальником новинки техніки з'являються відразу після анонсування у світ. А якщо не знайшли потрібної техніки? Можна зробити попереднє замовлення. Оформимо та відправимо за мінімальною ціною.

Девайс Маркет - це чудове місце для придбання подарунків своїм рідним, а також отримання приємних емоцій. Будемо й надалі розвиватись, намагатися саме для Вас!

 

Дзвони та заощаджуй вже сьогодні!