Чорна п'ятниця - це особливий сезон великих розпродажів, що триває переважно наприкінці листопада. Є початковим етапом різдвяного сезону розпродажу. Це не офіційне свято, проте безліч людей по всьому світу віддають перевагу купувати саме в межах цього тижня.

Перше помічене вживання терміна Black Friday було помічено ще у Філадельфії 19 століття і було присвячене сильним пробкам після Дня Подяки.

В межах цього часу, з 26 по 29 листопада відбувається обвал цін на будь-які види гаджетів та аксесуарів. Мріючи про новий девайс у своєму будинку, можна придбати його за вигідною вартістю. Мрії стають дійсністю!

Щоб переглядати всі акційні пропозиції немає жодних складних дій. Достатньо просто відкрити акційну сторінку Знижки та акції на нашому сайті, ознайомитися з переліком товарів, про які мріяли, потім оформляйте замовлення на товар, що сподобався. Все дуже просто!

Саме в Чорну П'ятницю можна взяти будь-яку річ за копійки! Головне не пропустити момент і завжди бути в курсі всього найновішого та найцікавішого.

Device Market має величезний вибір гаджетів і аксесуарів до них. Менеджери допоможуть з вибором та підкажуть усе необхідне.

Оформити замовлення можна такими способами:

  • зателефонувати менеджерам за номерами на сайті;
  • клікнувши кнопку "купити" та заповнити форму замовлення;
  • написати нам у месенджери - Viber, Telegram та Instagram.

Отримати своє замовлення можна різними способами:

  • самовивіз у Магазині - м. Харків, пр-т. Гагаріна 181, ТРЦ "SunMall", 1-й поверх;
  • кур'єрською доставкою по м. Харкову;
  • відправкою по Україні - Укрпошта, Нова пошта та Justin.

Телефонуйте та оформляйте замовлення вже сьогодні!