Уявіть собі таку ситуацію: намічається довга подорож на літаку, або ви збираєтеся в похід у віддалені місця, де немає інтернету. При цьому навіть сама думка про те, що ви на тривалий час опинитеся відірваними від цивілізації - просто нестерпна! Не впадайте у відчай, у нас є рішення, як за допомогою простих маніпуляцій переглядати відеоролики в автономному режимі.

Про те, щоб можна було без проблем дивитися відео з YouTube без доступу до мережі, слід подбати заздалегідь, коли ще є підключення. Сам процес інтуїтивно зрозумілий. Необхідно зайти на сторінку відеохостингу з вподобаним кліпом і натиснути на три крапки праворуч внизу. Там відкриється невелике меню, і вам потрібно буде просто вибрати рядок "Завантажити". Тут же під роликом з'явиться напис про те, що скачування почалося.

Як скачувати відео на YouTube?

Для перевірки стану завантаження зайдіть в основне меню зліва вгорі, позначене трьома горизонтальними рисками. Нижче побачите пункт "Скачані" - саме там знаходяться всі ваші відеозаписи. Вони відтворюватимуться, незалежно від того, під'єднаний ваш смартфон, планшет чи ноутбук до Всесвітньої павутини, чи ні. Головне - не забути, в пам'ять якого браузера було завантажено відеоролик.

Скачані відео та як видалити з пристрою

Щоб позбутися вже переглянутого відеоматеріалу, поверніться до папки "Скачані", знову натисніть на три крапки і виберіть рядок "Видалити з пристрою". Вважаємо за необхідне попередити, що в деяких оглядачах під час спроби завантажити ролик вискакує настирливий банер із написом: "Щоб скачати це відео, підпишіться на Premium". Не варто засмучуватися - просто повторіть усі маніпуляції в іншому браузері - це добре перевірені "ліки" від чужого жлобства!