Американська компанія купила бренд Beats у 2014 році і з того часу міцно тримає його у своєму портфоліо. Підрозділ випускає широкий асортимент бездротових навушників, які є доступною та дешевою альтернативою традиційним AirPods з характерним дизайном та якісним обладнанням. На перший погляд, у нової моделі Beats Solo Buds немає нічого особливого, якби не наявність кількох дуже цікавих функцій. Нагадаємо, що це найменші і компактні навушники, коли-небудь створені брендом - їхня загальна вага разом з кейсом дорівнює 33,4 грама.

Класичні вушні "затички" побудовані на основі двошарового перетворювача, також варто відзначити вирізані лазером вентиляційні отвори, призначені для максимально можливої передачі басів. На кожному з бутонів є багатофункціональна кнопка збоку, а в комплекті ви отримуєте чотири силіконові насадки різних розмірів. На жаль, у Beats Solo Buds немає системи активного шумоподавлення, зате вбудовані в корпус мікрофони передають кришталево чистий звук під час здійснення дзвінків.

Цікаво, що крихітні навушники мають дуже непогану автономність – приблизно по 18 годин роботи кожен. Однак у самому кейсі немає акумулятора - він є місцем зберігання бутонів і за сумісництвом примітивним зарядним пристроєм. Beats Solo Buds найближчим часом з'являться на полицях магазинів і будуть доступні у чотирьох кольорах - чорному, сірому, фіолетовому та червоному - за ціною близько 4000 гривень. Насамкінець хотілося б додати, що бездротові навушники сумісні як з iOS, так і з Android.