Справжні зображення Motorola Razr 50 Ultra були опубліковані в інтернеті одразу після того, як BIS (Бюро індійських стандартів) видало дозвіл на запуск розкладачки в Індії. Головною новиною тут є той факт, що новий складний смартфон готовий до випуску і вже не зазнає жодних істотних змін у дизайні.

З фотографій із не найвищою якістю можна зрозуміти, що селфі-камера буде поміщена в центральний отвір посеред дисплея Motorola Razr 50 Ultra. А на задній стороні ми бачимо два круглі осередки фотосенсорів та світлодіодний спалах, які вирівняні в одну лінію по горизонталі. На нижній частині немає нічого, окрім напису "Razr".

На жаль, на вимкненому складному смартфоні не можна точно визначити габарити зовнішнього екрану Motorola Razr 50 Ultra. Ми можемо лише припустити, що його форми відповідатимуть розмірам дисплея торішньої моделі. Що стосується технічних характеристик, то в супровідних документах, наданих індійським регулюючим органом, йдеться про версію з 12 ГБ оперативної та 512 ГБ внутрішньої пам'яті.

Також нам відомо, що на лицьовій панелі Motorola Razr 50 Ultra з'явиться яскравий 6,9-дюймовий OLED-екран LTPO, а джерелом живлення був обраний оновлений акумулятор з типовою для складних смартфонів ємністю 4000 мАг. Звісно, новинка отримає найсвіжішу версію операційної системи Android 14 із фірмовим інтерфейсом. На жаль, інформація про процесор тримається в секреті, хоча ми припускаємо, що це буде один із топових кристалів Snapdragon.