Південнокорейський гігант не перестає дивувати нас своїми новинками. Тільки нещодавно компанія випустила цілу низку шикарних смартфонів, а на горизонті вже замаячив новий представник вже майже забутої серії "С".

MySmartPrice повідомляє, що дані про Samsung Galaxy C55 з'явилися на декількох сертифікаційних сайтах. Результати випробувань пристрою з кодом SM-C5560 на платформі Geekbench підтвердили раніше опубліковані характеристики, у тому числі наявність чіпсету Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1 з 8 ГБ ОЗП та графічним процесором Adreno 644. Телефон справив гарне враження на публіку, набравши 1026 та 2384 балів в одноядерному та багатоядерному тестах відповідно.

У списках регулюючого органу TENAA також з'явилися специфікації 6,67-дюймового OLED-дисплея з роздільною здатністю Full HD+ з 13-мегапіксельною селфі-камерою, поміщеною в невеликий отвір вгорі, а також підекранним сканером відбитків пальців. Ще ми знаємо, що Samsung Galaxy C55 отримає основну потрійну камеру із комбінацією датчиків 50+8+8 Мп. А акумулятор ємністю 5000 мАг сумісний із швидкою зарядкою потужністю 25 Вт.

В даний час Samsung не виробляє телефони серії "С", але кілька років тому компанія випускала такі трубки як Galaxy C8, Galaxy C9 і т. д. Щоправда, тоді їх продаж був обмежений тільки китайським ринком. А чи вийде глобальна версія Samsung Galaxy C55, то про це ми дізнаємося трохи пізніше.