Нещодавні чутки про майбутній телефон HTC середнього класу підтверджуються базою даних Google Play Console. Тут регулярно публікується інформація про смартфони, що ще не вийшли, і сьогодні ми трохи більше дізнаємося про новий HTC U24 Pro. Наступний флагман коштуватиме на старті продажів десь 22 000 гривень – приблизно стільки ж покупці платили за HTC U23 Pro рівно рік тому.

Завдяки тесту Geekbench ми вже знаємо про наявність у новинки процесора Snapdragon 7 Gen 3, і саме цей набір мікросхем також заявлений в базі даних Google Play Console. Крім того, там з'явився запис про 12 ГБ оперативної пам'яті, ОС Android 14, а також про дисплей з роздільною здатністю Full HD. Цікаво, що у консолі опубліковано зображення HTC U24 Pro. Щоправда, воно надто неінформативне, оскільки там, окрім темного корпусу з двома клавішами на правому боці та вимкненого екрану, більше нічого не можна розібрати.

Великою несподіванкою стало те, що у дисплея з'явилися закруглення на краях та досить тонкі рамки. Раніше HTC не звертала уваги на такі дрібниці та використовувала лише плоскі панелі. Однак, незважаючи на тотальну модернізацію трубки, на картинці чітко видно, що на верхньому торці є роз'єм для навушників 3,5 мм. На сьогодні, це можна розцінити як подарунок користувачам від тайванського виробника. Про інші характеристики HTC U24 Pro ми поки що не знаємо, але його реліз може відбутися цього місяця, оскільки саме в цей час відбувся анонс торішнього HTC U23 Pro.