Протягом багатьох років Росс Янг є одним із найкращих експертів по дисплеям. У своїй роботі він оперує отриманими від постачальників компонентів даними про продукти, що ще не вийшли на ринок. Саме з цієї причини містер Янг став надійним джерелом інсайдерської інформації. Сьогодні він поділився з нами свіжими новинами про складні смартфони Samsung, презентація яких відбудеться у липні цього року.

По-перше, розкладачка Galaxy Flip 6 буде доступна в блакитному, світло-м'ятно-зеленому та сріблясто-сірому кольорах. Ці версії надійдуть до магазинів по всьому світу, натомість моделі з чорними, білими та персиково-помаранчевими корпусами можна буде купити лише в офіційному інтернет-магазині Samsung. Крім того, Samsung Galaxy Flip 6 в базовій комплектації буде обладнано вбудованим сховищем об'ємом 256 або 512 ГБ.

По-друге, у Galaxy Fold 6 залишаться колишні, але більш насичені сріблясто-сірі, світло-рожеві та темно-сині кольори. Таким чином, ця модель буде менш консервативною, ніж попередня версія складного смартфона. Samsung Galaxy Fold 6 також має базовий обсяг внутрішньої пам'яті 256 ГБ, але для покупки будуть доступні телефони зі сховищем на 512 ГБ або 1 ТБ.

Ціни на наступну серію складних смартфонів поки не оголошені, і у нас залишається надія, що виробник не завищуватиме цінники заради залучення до своїх продуктів якомога більшої кількості покупців. На жаль, містер Янг нічого не сказав про Samsung Fold 6 Ultra. А це означає, що прем'єру нової моделі, швидше за все, перенесуть на більш пізній строк.