Xiaomi працює над новим складним смартфоном Mix Flip. Перші повідомлення на цю тему з'явилися на початку цього року, проте офіційної заяви наразі не було. Поки що характеристики телефону залишалися загадкою. Тепер, завдяки надійному інсайдеру Digital Chat Station, ми маємо уявлення про те, чого варто очікувати від цього пристрою.

Xiaomi Mix Flip отримає процесор Snapdragon 8 Gen 3, яким зазвичай оснащують смартфони преміум-класу. Основний дисплей розкладачки буде мати вузькі рамки та отвір угорі для селфі-камери. Екран на зовнішній стороні Digital Chat Station називає "повнорозмірним", а це означає, що він повинен займати майже всю площу спрямованої на користувача кришки телефону із вбудованою подвійною камерою.

Джерело також стверджує, що ємність акумулятора становитиме 4800 або 4900 мАг. Тим не менш, зовнішність Xiaomi Mix Flip, як і раніше, залишиться дуже витонченою, незважаючи навіть на збільшену батарею. Якщо врахувати, що смартфон буде оснащений передовим обладнанням, у тому числі процесором Snapdragon 8 Gen 3, його вартість відповідатиме топовим пристроям, таким як Samsung Galaxy Flip5.

До цього часу китайська компанія не вказала дату презентації своєї нової розкладачки. Однак, якщо судити з останніх витоків, офіційний анонс Xiaomi Mix Flip відбудеться найближчим часом. Залишається тільки сподіватися, що виробник наситить своїми складными смартфонами не тільки флагманський сегмент, а й нішу пристроїв середнього класу.