Компанія призначила презентацію наступної серії смартфонів на 30 липня, але вважала необхідним до початку заходу розкрити деякі характеристики обох версій "Pro". На самому початку ми повинні відзначити, що пристрої оснащені акумуляторами зі збільшеною ємністю 5200 мАг і підтримкою дротової зарядки 80 Вт, а захист екранів покладено на скло Gorilla Glass 7i. Крім того, нові моделі точно працюватимуть на процесорах із серії Snapdragon 7, але на яких саме, поки не ясно.

В основних камерах Realme 13 Pro також будуть помітні зміни. Ми зараз говоримо про подвійні лінзи Sony з роздільною здатністю 50 Мп і оптичною стабілізацією зображення (OIS). Конкретно про датчики моделі 13 Pro+ виробник висловився так: "перший у світі сенсор Sony LYT-701" і "перший у світі перископ Sony LYT-600". Судячи з усього, цей набір об'єктивів і буде забезпечувати 3-кратний оптичний зум, а також 120-кратне цифрове збільшення.

В оновлене програмне забезпечення Realme 13 Pro увійде нещодавно анонсована система Hyperimage+, створена брендом для оптимізації зображень із застосуванням штучного інтелекту.

Защита Realme 13 Pro

На виході мають вийти знімки, що відповідають стандартам зйомки "AI Ultra Clarity" - у перекладі на зрозумілу нам мову щось на кшталт "Ультрачіткість". Крім того, у застосунку камери також присутній "звичайний" набір функцій ШІ, до якого входять такі опції, як Smart Removal, Group Photo Enhancement і Audio Zoom.

Автономность Realme 13 Pro