Motorola вже встигла представити свої найочікуваніші та найкращі телефони цього року – моделі із серії Edge 50. Примітно, що одна з трьох трубок сильно виділяється на тлі двох інших. Це Motorola Edge 50 Pro, яка завдяки майже флагманським параметрам і невисокій ціні може стати справжнім бестселером.

Справді, на ринку зараз повно смартфонів із потужним залізом, але всі вони, як правило, коштують дуже дорого. Однак Motorola вирішила йти іншим шляхом, встановивши ціну новинки для європейців на рівні 699 євро або близько 29 500 грн. Витративши на покупку не самі більші гроші, користувачі отримають шикарний телефон, оснащений топовим дисплеєм POLED з роздільною здатністю 1,5k і частотою 144 Гц. Крім того, у розпорядженні майбутніх власників Motorola Edge 50 Pro буде 50-мегапіксельна AI-камера з оптичною стабілізацією та лазерним фокусуванням, набір пам'яті 12+512 ГБ, стереодинаміки Dolby Atmos, водонепроникність стандарту IP68 і, що не менш важливо, висока швидкість роботи.

Варто також відзначити багату комплектацію телефону. Порівняно з конкурентами, в упаковці з Motorola Edge 50 Pro, крім кабелю USB-C, користувачі знайдуть адаптер потужністю 125 Вт (вдобавок до технології бездротової зарядки 50 Вт) та навіть екологічно чистий чохол, який швидко розкладається у природному середовищі. Для європейських клієнтів виробник вирішив зробити подарунок у вигляді новеньких Bluetooth-навушників Moto Buds Plus.