Бренд POCO, добре відомий нам своєю продукцією із відмінним співвідношенням ціна-якість, вже давно працює над своїм першим планшетом – моделлю Pad. Технічні характеристики пристрою почали з'являтися в документах різних сертифікаційних агентств. З них ми можемо зробити попередній висновок про те, що собою являє новий продукт від китайського технологічного гіганта.

Специфікації планшета Xiaomi Poco Pad

Пристрій, дані про який вже опубліковані в базі FCC під номером моделі 2405CPCFBG, оснащений ОС HyperOS 1.0 і найновішим модулем Wi-Fi 6. Планшет живитиметься від швидкого зарядного адаптера (MDY-12-EA) потужністю 33 Вт і обладнаний 8-мегапіксельною камерою з діафрагмою f/2.0 та вбудованою електронною системою стабілізацією зображення EIS. На передній панелі встановлена 8-мегапіксельна селфі-камера з діафрагмою f/2.3.

За всіма прикметами, новий планшет Xiaomi Poco Pad є оновленою версією моделі Redmi Pad Pro, яка була представлена минулого тижня. Цей пристрій постачається з чіпсетом Qualcomm Snapdragon 7S Gen 2, оперативною пам'яттю об'ємом 6 або 8 ГБ та чотирма динаміками з підтримкою об'ємного звуку Dolby Atmos. Екран виконаний за технологією IPS LCD з роздільною здатністю 1600х2560 пікселів, яскравістю 600 нит і частотою оновлення 120 Гц. Розмір вбудованого сховища варіюється в межах 128-256 ГБ, а ємність батареї становить 10000 мАг.