Очікується, що бюджетний смартфон вийде через кілька днів. Згідно з останніми новинами, в Індії вже з'явилася інтернет-сторінка офіційної підтримки пристрою з модельним номером SM-M055F/DS. Хто не знає, літерами "DS" зазвичай позначають наявність у телефоні двох SIM-карт. На жаль, інших подробиць про Samsung Galaxy M05 ресурс не надає.

Нагадаємо, що точні терміни запуску лінійки досі не встановлені. Перший смартфон Galaxy M01 вийшов у 2020 році, рік потому з'явився його спадкоємець Galaxy M02. А ось із версією Galaxy M03 сталася якась детективна історія, внаслідок чого трубка навіть не дійшла до конвеєра. Тоді деякі експерти ринку заговорили про припинення випуску серії. Однак у грудні 2022 року лінійка була реанімована з виходом моделі Galaxy M04. А прем'єра Samsung Galaxy M05, судячи з усього, відбудеться у вересні 2024 року.

Можливий дизайн Samsung Galaxy M05

Згадки про телефон раніше вже з'являлися на сайті сертифікації індійського BIS і на ресурсі Wi-Fi Alliance, що також підтверджує швидкий запуск пристрою. Так ми і дізналися, що трубка буде підтримувати дводіапазонний WiFi, якого не було у його попередника. Знаючи звичку виробника оснащувати схожим обладнанням смартфони з різних серій, ми допускаємо, що Samsung Galaxy M05 отримає подібні характеристики з раніше випущеним Galaxy A05.

Цей телефон оснащений 6,7-дюймовим PLS LCD-дисплеєм з краплеподібним вирізом для 8-мегапіксельної селфі-камери. На задній панелі розташувався модуль основної камери, що складається з двох об'єктивів з роздільною здатністю 50+2 Мп. Корпус трубки повністю виготовлений із пластику, а його зовнішній вигляд говорить про те, що він розрахований на молоду аудиторію. Крім того, Galaxy A05 укомплектований процесором MediaTek Helio G85, чипом eMMC 5.1 для зберігання даних і батарейкою ємністю 5000 мАг, яку можна підключити до блоку живлення потужністю 25 Вт.

Актуальні ціни на смартфони Samsung Galaxy A05