У квітні Realme представить смартфон GT Neo 6 SE, який має стати рекордсменом з пікової яскравості дисплея. Про це ми дізналися з опублікованого компанією фрагмента специфікацій нової трубки. Документи підтверджують, що екран здатний в автоматичному режимі при перегляді HDR-відео засвічувати частину панелі до рекордних 6000 ніт, і це навіть більше, ніж Honor Magic 6 Pro з його 5000 ніт.

Що стосується "звичайної" максимального рівня яскравості дисплея, виставленого в ручному режимі, він становить 1000 нит. Це означає, що денне світло не буде великою перешкодою для читання повідомлень або іншого тексту просто неба. До речі, Realme GT Neo 6 SE купує 8T LTPO-екрани з адаптивною частотою оновлення від 0,5 до 120 Гц, підтримкою Pro-XDR та Game Super HDR у відомої китайської компанії BOE. У специфікаціях також написано, що панель з роздільною здатністю 1,5K та 100-відсотковим покриттям DCI-P3 займає 94,2% передньої частини смартфона.

А ще дисплей підтримує ШІМ-затемніння при частоті 2160 Гц і має апаратний захист від синього світла. Більше ніяких подробиць про пристрій виробник поки не повідомляє, але ми припускаємо, що Realme GT Neo 6 SE отримає найновіший чіпсет Snapdragon 7+ Gen 3.

Нагадаємо, що кілька місяців тому компанія заявила про плани повернення серії GT на міжнародні ринки, так що новий телефон скоро дістанеться і до наших магазинів. А поки що шанувальники цього бренду можуть звернути увагу на смартфон Realme 12 Pro+ 5G, який також добре оснащений.