Літня "Виставка досягнень Samsung" традиційно проходить у серпні, за винятком минулого року, коли її було перенесено на кінець липня. Тепер, схоже, ми побачимо новітні продукти південнокорейського технологічного гіганта набагато раніше. Справа в тому, що компанія є одним із головних партнерів Олімпійських ігор у Парижі, і в її інтересах представити свої новинки напередодні найграндіознішої спортивної події року, яка стартує 11 липня. Нібито в такому випадку багато спортсменів отримають можливість придбати більш досконалу техніку.

Зрозуміло, що це просто слова, оскільки кращого майданчика для реклами своїх продуктів і не вигадаєш. Саме тому старт заходу Samsung Galaxy Unpacked призначено на 10 липня, за день до відкриття Олімпійських ігор, повідомляє сайт SamMobile. Цього дня мільйони вболівальників без діла будуть бродити по Парижу і багато хто з них навряд чи пропустить можливість відвідати технологічну виставку. Тим більше, що там буде представлено наступне покоління складних смартфонів Galaxy Fold 6 та Galaxy Flip 6.

Крім того, на Samsung Galaxy Unpacked буде показано нову серію смарт-годинників Galaxy Watch 7. До речі, ходять чутки, що модель Watch 7 Pro отримає найбільшу батарейку (близько 600 мАг) за всю історію Samsung. Також на виставці очікується анонс оновлених навушників Galaxy Buds та трьох планшетів - Galaxy Tab S10, S10+ та S10 Ultra, про оснащення яких ми поки мало що знаємо.

Але справжнім "хітом" Samsung Galaxy Unpacked, звичайно, стане прем'єра "розумного кільця" Galaxy Ring. Користувачі, нарешті, зможуть ознайомитися з повним списком специфікацій унікального гаджета, покрутити його в руках і отримати уявлення про те, як цей новий продукт можна буде пристосувати до реального життя.