Як ми вже писали, у липні пройде чергова виставка Samsung Galaxy Unpacked, на якій будуть представлені нові складні смартфони, розумне кільце Galaxy Ring, а також наступне покоління Galaxy Watch 7 у трьох варіантах. Всі моделі смарт-годиників повинні отримати абсолютно нову функцію для здоров'я, а саме можливість вимірювання рівня цукру в крові. Samsung, здається, випадково розкрила цей секрет у своєму прес-релізі, де повідомляє про майбутнє електроніки з використанням штучного інтелекту.

Можливість зробити аналіз рівня цукру в крові в будь-який зручний момент особливо оцінять люди, які страждають на діабет. Однак слід розуміти, що результати таких вимірювань будуть лише приблизними. Про досконалість тут не йдеться - жоден виробник, у тому числі і Apple, сьогодні не може гарантувати 100-відсоткову точність аналізу безконтактним (без забору крові) методом.

Нагадаємо, що досі Samsung щороку випускала розумний годинник у двох варіантах - базовому та Pro. Але цього року компанія вирішила додати до них третій варіант – Galaxy Watch 7 Ultra, який має скласти гідну конкуренцію Apple Watch Ultra. Це буде найбільш оснащений смарт-годинник південнокорейського технологічного гіганта на сьогоднішній день. Користувачі отримають у своє розпорядження внутрішню пам'ять об'ємом 32 ГБ, величезний та яскравий AMOLED-дисплей, а також батарейку зі збільшеною ємністю.

Крім того, Galaxy Watch 7 Ultra запропонують своїм власникам познайомитись із розширеною функціональністю штучного інтелекту. За задумом Samsung, цей смарт-годинник може стати незамінним інструментом для виявлення різних захворювань на ранній стадії за допомогою вбудованих датчиків.