Гнучкі телефони успішно пройшли процес сертифікації, а це означає, що обидві моделі будуть представлені найближчим часом. Перший складний смартфон бренду Phantom V Fold вийшов у лютому минулого року, здивувавши багатьох користувачів своєю ціною. Трубка надійшла у продаж у серпні і коштувала близько 1200 доларів США. Ближче до кінця року компанія анонсувала класичну розкладачку Phantom V Flip.

На даний момент виробник доводить "до розуму" наступне покоління складних смартфонів Phantom V Fold 2 та V Flip 2. Регулюючі органи ЄС видали всі відповідні дозволи, а це означає, що жодних перешкод на постачання нових продуктів до Європи вже не залишилося. Отже, чим нас може здивувати ця пара гнучких телефонів?

Tecno Phantom V Fold 2 у сертифікаційних документах позначений як модель AE10, а V Flip 2 – як AE11. Технічні характеристики трубок поки не опубліковані компанією-виробником, зате ми можемо черпати необхідну інформацію з відкритих джерел, наприклад, з сайту Geekbench.

Отже, обидва складні смартфони будуть оснащені восьмиядерним процесором Mediatek Dimensity - точніших даних у нас поки немає. Tecno Phantom V Fold 2 з 12 ГБ оперативної пам'яті на борту отримав оцінку 1274 балів в одноядерному та 3856 балів у багатоядерному тесті, а V Flip 2 з 8 ГБ ОЗП зміг набрати 814 та 2866 балів відповідно. Не знаємо, правда, чи ні, але сінгапурські джерела кажуть, що ціна смартфонів буде трохи знижена.