Китайська компанія щойно представила Redmi Turbo 3 з чіпсетом Snapdragon 8s Gen 3, який зараз доступний для замовлення тільки в Китаї. А на міжнародні ринки пристрій має вийти за назвою Poco F6. Це припущення здається дедалі ймовірнішим у міру виявлення нових доказів.

Спочатку Xiaomi Poco F6 з'явився в базі даних IMEI під номерами 24069PC21I та 24069PC21G, які представляють індійську та глобальну версії смартфона. Тепер уважні користувачі виявили посилання на номер індійської моделі у прошивці Redmi Turbo 3. Але це ще не все! Схоже, Xiaomi працює і над трубкою під назвою "POCO F6 Deadpool Edition", оскільки записи про неї також були виявлені в коді HyperOS. Раніше в новинах з'являлися повідомлення, що Xiaomi Poco F6 дебютує у липні, і Індія, можливо, стане першим ринком, який його отримає. На сьогоднішній день, враховуючи вихід його брата-близнюка Redmi Turbo 3, ми здогадуємося про можливі специфікації нового смартфона.

Отже, Xiaomi Poco F6 має бути оснащений 6,67-дюймовим OLED-дисплеєм (1.5К, 120 Гц), подвійною задньою камерою (50+8 Мп) та селфі-камерою з роздільною здатністю 20 Мп. Крім того, ми також розраховуємо на процесор Snapdragon 8s Gen 3 з унікальною системою охолодження, максимальним об'ємом ОЗП 16 ГБ і до 1 ТБ вбудованої пам'яті. Акумулятор ємністю 5000 мАч буде сумісний із швидкою зарядкою потужністю 90 Вт. Прошивка HyperOS побудована на базі Android 14 - тут поки що жодних сюрпризів не передбачається.

Ми також знаємо, що у Xiaomi Poco F6 з'явиться нова функція Air Gestures для безконтактного керування смартфоном та різноманітні опції з використанням штучного інтелекту. Модель POCO F6 Deadpool Edition, можливо, відрізнятиметься від базової версії покращеним оформленням дизайну та якими-небудь дрібними "бонусами" від виробника.