Після недавнього дебюту в Китаї смартфона Redmi Turbo 3 на базі чіпсету Snapdragon 8s Gen 3, суббренд Xiaomi зараз готує до виходу новий пристрій під назвою Redmi K70 Ultra. За останніми чутками, цей телефон буде оснащений флагманським процесором MediaTek.

Про це повідомляє в китайській соціальній мережі Weibo інформатор 体验more, розкривши при цьому інші ключові характеристики трубки. За словами джерела, Xiaomi Redmi K70 Ultra отримає чіп Dimensity 9300+, який є продовженням минулорічного Dimensity 9300. Очікується, що новий процесор дебютує на майбутніх моделях Vivo X100s та X100s Pro у травні цього року.

У звіті також йдеться, що смартфон буде оснащений потрійною камерою з основним 50-мегапіксельним сенсором та двома додатковими лінзами (панорамною та макро). OLED-екран з роздільною здатністю 1,5K та виділеним графічним чіпом повинен відображати не тільки гарну картинку, але й забезпечити високу плавність "важких" ігор. Телефон буде укомплектований швидкою зарядкою потужністю 120 Вт, акумулятором ємністю 5500 мАг, металевим корпусом зі скляною задньою панеллю, до 24 ГБ оперативної пам'яті та до 1 ТБ вбудованого сховища.

Як відомо, Xiaomi Redmi K70 Ultra – це суто китайська версія смартфона, яка не призначена для продажу за межами країни. Однак його брат-близнюк Xiaomi 14T Pro буде доступний на глобальних ринках з додатковими функціями, яких немає в K70 Ultra.