Пройшло більше двох місяців з моменту запуску серії Galaxy S24, і вся увага Samsung тепер сфокусувалася на гнучких телефонах наступного покоління Galaxy Flip 6 і Galaxy Fold 6. Ці дві розкладачки отримають, нарешті, покращення, про які користувачі давно мріяли.

За словами інформатора @kro_roe, Samsung Galaxy Flip 6 вперше буде представлений двома моделями – одна з процесором Exynos, а інша з набором мікросхем Snapdragon. Якщо інформація правильна, це означає дебют власного чіпсету у складних смартфонах бренду. Нагадаємо, що Exynos 2400 у серії Galaxy S24 демонструє значне поліпшення продуктивності порівняно з попередніми версіями. Мабуть, у Samsung вважають, що він якнайкраще підійде і для гнучких телефонів.

Крім того, Galaxy Flip 6 буде укомплектований 8 або 12 ГБ оперативної пам'яті, що означає зростання рівно на 50%, якщо брати до уваги Galaxy Flip 5. Щоправда, пристрій з максимальним обсягом ОЗП буде доступний не у всіх регіонах, а лише у "вибраних" ". Розмір вбудованого сховища у складному смартфоні обмежений 256 та 512 ГБ, як і минулого року.

Також підтверджується інформація, що гнучкий телефон отримає збільшену батарею - раніше вже ходили чутки про акумулятор ємністю 4000 мАг. А ще ми знаємо, що Samsung Galaxy Flip 6 матиме титанову рамку, подвійну камеру з основним 50-мегапіксельним об'єктивом, прошивку Android 14 з інтерфейсом One UI 6.1.1, а його внутрішній екран отримає частоту оновлення 120 Гц.