Смартфон укомплектований найновішим процесором MediaTek Dimensity 7025, який здатний забезпечити будь-якому пристрою найвищий рівень продуктивності. Забудьте про повільне завантаження та проблеми з автономністю завдяки надшвидким можливостям Motorola Moto G64 5G. Оснащений найбільшою кількістю діапазонів 5G у своєму сегменті, цей телефон гарантує блискавичну швидкість та безперебійне з'єднання.

Пориньте в чудові враження від перегляду на 6,5-дюймовому РК-дисплеї з роздільною здатністю Full HD+ IPS. Завдяки безрамковому дизайну та високій частоті 120 Гц кожен додаток, гра та веб-серфінг здаються неймовірно плавними. Крім того, екран Motorola Moto G64 5G автоматично регулює частоту оновлення, щоб оптимізувати термін служби батареї.

Зафіксувати кожен момент із кристально чистою точністю допоможе найкраща у своєму сегменті 50-мегапіксельна OIS-камера з функцією Quad Pixel. Завдяки новітній технології Imagiq, розробленій у співпраці з MediaTek, навіть в умовах низького освітлення ця лінза робить чудові знімки. А 8-мегапіксельний надширококутний об'єктив дозволяє знімати як захоплюючі панорами, так і чудові крупні плани.

Не забувайте, що Motorola Moto G64 5G оснащений потужною батареєю ємністю 6000 мАг, яка забезпечує неперевершений час автономної роботи. А за допомогою зарядного пристрою TurboPowerTM потужністю 33 Вт ви зможете швидко зарядити свій телефон та повернутися до найважливіших справ. При всьому цьому смартфон має стильний дизайн. Завдяки алюмінієвому корпусу, герметичність якого гарантується сертифікатом IP52, а також легкій вазі, слухавку дуже зручно тримати в руці.

Motorola Moto G64 5G надійде у продаж 16 квітня за ціною від 215 доларів США.