Смартфон офіційно дебютував в Індії. Його вартість починається від 15 999 індійських рупій, що становить приблизно 190 доларів США. За таку ціну пристрій пропонує дуже непоганий набір функцій.

Основні характеристики Realme Narzo 70

Телефон оснащений процесором середнього класу Dimensity 7050, який раніше компанія вже використовувала в кількох своїх моделях. Цей чіпсет поєднується зі 128 ГБ вбудованої та 8 ГБ оперативної пам'яті. Однак справжній скарб смартфона – це 6,67-дюймовий AMOLED-екран із частотою оновлення 120 Гц та максимальною яскравістю 1200 ніт. На передній панелі Realme Narzo 70 є селфі-камера на 16 Мп, яка розташована в центральному отворі на дисплеї.

На звороті на круглому піднесеному острівці знаходиться подвійна камера з основною 50-мегапіксельною лінзою та датчиком глибини на 2 Мп. У необізнаних користувачів може скластися враження, що у фотомодулі ховаються одразу три або навіть чотири об'єктиви. Але це лише рекламний трюк, яким Realme зловживає вже не вперше у своїх бюджетних моделях.

Крім того, Realme Narzo 70 встановлений акумулятор ємністю 5000 мАг, який укомплектований блоком живлення потужністю 45 Вт. Виробник стверджує, що трубка може зарядитися від 0 до 50% лише за 27 хвилин, а до 100% - всього за 60 хвилин. Телефон також підтримує технологію реверсивної зарядки. Його корпус не пропускає вологу (IP54), має вбудований роз'єм для навушників 3,5 мм та стереодинаміки з підтримкою Hi-Res Audio.