Не секрет, що компанія працює над планшетами нового покоління, які начебто повинні вийти в жовтні цього року разом із серією смартфонів Xiaomi 15. Надійний постачальник інсайдерської інформації Digital Chat Station уточнив, що всього моделей Xiaomi Pad 7 буде три, і дві з них оснастять РК-екранами з діагоналлю 11 і 12 дюймів, а також процесорами Snapdragon 8 Gen 3 Leading Edition. Власне кажучи, напис "Leading Edition" якраз і вказує на те, що це не простий чипсет, а розігнаний.

А тепер поговоримо про найважливіше. Digital Chat Station також стверджує, що третя модель Xiaomi Pad 7 отримає 11-дюймовий OLED-дисплей із частотою оновлення 144 Гц. Очікуване рішення, оскільки виробники планшетів ревно стежать за досягненнями своїх конкурентів, і намагаються не відстати. Це ми натякаємо на Samsung, яка на короткий час примудрилася вирватися вперед. На жаль, дана версія з чудовим екраном буде укомплектована торішнім процесором Snapdragon 8 Gen 2, або, в кращому випадку, чіпом Snapdragon 8s Gen 3.

Що ж, логіку китайських брендів нам іноді важко зрозуміти, але решта обладнання Xiaomi Pad 7 відповідає найвищому рівню. Планшет оснастять 24 ГБ оперативної пам'яті, прошивкою HyperOS 2.0, великим акумулятором на 10 000 мАг і швидкою зарядкою потужністю 120 Вт! Кажуть, що зовнішність новинки не сильно зміниться, порівняно з попередньою версією Xiaomi Pad 6. Але ми і не бачимо в цьому особливої потреби - він і так виглядає цілком сучасно.

Xiaomi Pad 7