Кілька тижнів тому невідомий смартфон із маркуванням Xiaomi 2407FPN8EG розпочав процес сертифікації своїх модулів одразу в кількох країнах. До останнього часу ніхто достеменно не знав, про який саме пристрій ідеться, була лише одна підказка - буква «G», яка вказувала на глобальну версію трубки. Згодом одна з популярних баз даних мимоволі видала таємницю, вказавши у своїх записах справжню назву телефону - Xiaomi 14T Pro. Таким чином, ми дізналися, що цей смартфон, який ховається за позначенням Xiaomi 2407FPN8EG, був протестований на Geekbench.

На жаль, з невідомої нам причини пристрій пройшов тільки старий тест продуктивності Geekbench 4.4, який вже не використовується. Тому немає сенсу порівнювати його з результатами поточного тесту Geekbench 6. Але там є й інші дані, які ми вважаємо дуже цінними. Наприклад, назва процесора, або обсяг оперативної пам'яті, які брали участь у перевірці. Ними виявилися вже добре знайомі нам Dimensity 9300+ і 12 ГБ ОЗП.

Xiaomi 14T Pro

Таким чином, цю інформацію можна розцінювати як ще одне підтвердження, що Xiaomi 14T Pro є "клоном" китайського варіанта Redmi K70 Extreme. Щоправда, з деякими цікавими оновленнями в частині камер, про які ми повідомляли раніше. Нагадаємо, що міжнародна версія смартфона, крім наявності в неї підтвердженого процесора Dimensity 9300+, буде оснащена також об'єктивами Leica, як і минулого року. Що стосується презентації, то вона має відбутися десь на початку осені.