11 травня 2022 року відбулася презентація для розробників Google I/O. Були представлені нові аксесуари, а також програмні оновлення. Докладніше в даному матеріалі.

Смартфони Pixel

Восени планується випуск телефонів Pixel 7 та Pixel 7 Pro. Про характеристики в даний момент не відомо, крім того, що там буде встановлений новий процесор Google Tensor, а також остання версія Андроїд 13. Усього буде 2 кольори - болотяний і яскраво-жовтий. По фотокамерах – навколо модуля буде металева рамка – два модулі камери у Pixel 7, і три у Pixel 7 Pro.

Також найближчим часом оновиться Pixel 6a. Всі особливості камери залишаться – два сенсори: головний 12.2 Мп (Sony IMX363), а також ширик на 12 Мп (Sony IMX386). І селфі-камера – 8 Мп. Oled-матриця діагоналлю 6.1 дюйм, чіпсет Google Tensor, акумулятор ємністю 4410 mAh з підтримкою швидкого заряджання, Wi-Fi 6E та Bluetooth 5.2.

Смарт-годинник та навушники

Анонсований і розумний годинник Google Pixel Watch. Серед особливостей – екосистема Fitbit із зовнішньою оболонкою управління Wear OS3.

Також варто відзначити і гарнітуру Pixel Buds Pro. Основними перевагами виділяється шумозаглушення та просторовий режим. У моделі буде встановлений 6-ядерний аудіо-чіп для розкриття всіх можливостей. Крім цього, буде адаптивна гучність - підлаштовується в залежності від навколишнього шуму. Час автономної роботи складає до 31 години із зарядним кейсом і підтримкою бездротової зарядки. Стандарти IPX4 у навушників та IPX2 у кейса. Динаміки 11 мм та підтримка з'єднання Bluetooth 5.0.

Планшет, віртуальна реальність та ОС

Неабияким сюрпризом став анонс планшета на сучасному чіпі Tensor. Примітно, що працюватиме він відразу на Android 12L, випуск планується на 2023 рік.

Було показано ролик з доповненою реальністю – основною можливістю був переклад із виведенням транскрипції тексту реальному часі.

Що стосується операційної системи, Google оголосила, що багато програм будуть оптимізовані під Android 12L. І вже незабаром після презентації стане доступна бета-версія Android 13. Останню версію прошивки зможуть собі дозволити встановити всі популярні виробники смартфонів.

Про магазин

У Device Market є величезний вибір гаджетів і аксесуарів до них. Менеджери підкажуть з усіх питань та допоможуть з вибором.

Оформити замовлення можна такими способами:

  • зателефонувати менеджерам за номерами на сайті;
  • клікнувши кнопку "купити" та заповнити форму замовлення;
  • написати нам у месенджери - Viber, Telegram та Instagram.

Телефонуйте та оформляйте замовлення вже сьогодні!