Motorola цього року вже представила чимало нових смартфонів, але зменшувати оберти не збирається. На горизонті замаячив Edge 50 Neo, а за ним з'явилися новини і про базовий Edge 50, повідомляє ресурс 91mobiles. Ця трубка незабаром буде представлена спочатку в Індії, і там її характеризують як "найтонший телефон із сертифікатом MIL-STD-810H". Невелика підказка для тих, хто не знає, про що йдеться: це так званий "військовий" стандарт, призначений для роботи пристроїв в екстремальних умовах. На повсякденне використання смартфона він ніяк не впливає, але компанія чомусь вирішила виділити в ньому саме цю особливість серед інших моделей серії Motorola Edge 50.

Також варто зазначити, що ми не знаємо точних розмірів телефону, але рендери, що просочилися, безумовно, не роблять трубку такою вже тонкою, як було заявлено. Дизайн задньої панелі зі штучної шкіри виглядає типово для серії Edge 50. Спереду сюрпризів теж не спостерігається - там розташований округлений ближче до країв pOLED-дисплей з частотою 120 Гц. Щоправда, його діагональ (6,4 дюйма) вважається найменшою в лінійці 2024 року. І це добре - не всім користувачам подобається постійно носити з собою занадто великі пристрої.

Усередині Motorola Edge 50 міститься процесор Dimensity 7300, який тільки нещодавно дебютував у бюджетному CMF Phone 1. Дивно, але цей чіп, незважаючи на вищий порядковий номер, поступається в продуктивності Dimensity 7200 у Nothing Phone (2a) і Redmi Note 13 Pro+. Смартфон укомплектований батареєю ємністю 4400 мАг і дротовою зарядкою 68 Вт. На задній панелі облаштувалася лінза на 50 Мп, 13-мегапіксельний панорамний сенсор на 13 Мп, який не дуже добре показав себе в моделі Fusion, а також телеоб'єктив з роздільною здатністю 10 Мп і 3-кратним зумом. Спереду буде встановлено селфі-камеру на 32 Мп.

Motorola Edge 50

Скільки коштуватиме Motorola Edge 50, нам поки що не відомо, але він має посісти місце в списку десь між Edge 50 Fusion і Edge 50 Pro.