Південнокорейська компанія офіційно анонсувала модель Galaxy M55 5G, з характеристиками якої ми вже встигли познайомити своїх читачів. Що стосується китайського технологічного гіганта, то він представив відразу дві трубки – HONOR Play 50 та Play 50m. Обидва телефони мають загальний дизайн, аж до однакових габаритів та ваги. Те саме можна сказати і про дисплеї - смартфони оснащені 6,56-дюймовими РК-панелями з роздільною здатністю 1612х720 пікселів з частотою оновлення 90 Гц.

Під капотом всіх пристроїв встановлений набір мікросхем MediaTek Dimensity 6100+, а ззаду у великому круглому фотомодулі ми бачимо одинокий датчик на 13 Мп та фотоспалах, замаскований під другий об'єктив. Спереду в краплеподібному вирізі розташувалася 5-мегапіксельна селфі-камера. Обидва смартфони отримали акумулятори ємністю 5200 мАг, але в комплекті йде відверто слабка зарядка потужністю 10 Вт.

Китайський виробник встановив ціну на HONOR Play 50 у межах 150-180 євро, залежно від комплектації. Однак, за HONOR Play 50m доведеться викласти вже від 190 до 240 євро. Чим пояснюється така різниця у ціні, компанія не пояснює. Хтось із популярних блогерів припустив, що причина може ховатися у різних каналах збуту. Нам не зовсім зрозуміло, про що йдеться, адже HONOR поки що озвучила вартість трубок лише для внутрішньокитайського ринку.

Що стосується Samsung Galaxy M55 5G, смартфон спочатку з'явиться на прилавках бразильських магазинів за ціною близько 600 доларів США за версію 12/256 ГБ. Слід враховувати, що в Бразилії застосовуються високі мита, тому ця модель в інших країнах може коштувати в півтора рази дешевше.