Корпорація Samsung зробила анонс нових таблетів Galaxy Tab A8. Запуск очікується найближчими днями, але розберемося докладніше щодо характеристик.

Новинка оснащена екраном 10.5 дюймів FullHD і сучасним 8-ядерним чіпом UnisocTiger у металевому корпусі, що дозволить повністю поринути у те, що відбувається на великому екрані, а також насолоджуватися улюбленими фільмами та серіалами. Є різні варіації пам'яті - 3/32Gb, 4/64Gb та 4/128Gb, ​​а також тильна та 5 Мп фронтальна камери для відеоконференцій та дзвінків. Важливим фактором є оболонка OneUI 3 із встановленим Android 11 з коробки.

Розрізняють дві версії планшетів - з Wi-Fi та LTE. З роз'ємів обидві оснащені 3.5mm аудіо-роз'ємом в парі з динаміками DolbyAtmos і USB-C портом для зарядки акумулятора 7040 mAh.

Також окремою інновацією можна виділити режим SamsungKids. Вибираючи цей режим відкривається швидкий доступ до програм із персонажами, які є у віртуальному світі. Батьківський контроль дає можливість стежити за використанням планшета в ігровий час, таким чином можна спокійно передавати девайс дітям.

Варто згадувати важливі можливості:

  • Поділ екрана - це і спілкування в соціальних мережах під час перегляду відеоролика та багато інших можливостей. Вікно легко підлаштовувати за розміром та робити максимально зручним для використання.
  • SamsungKnox – багаторівнева безпека, надійний захист ваших даних від шкідливого ПЗ та хакерських атак.
  • Робота на кількох пристроях. Можна продовжити роботу в тому самому місці, де зупинилися минулого разу. Для цього лише потрібно провести активацію свого облікового запису Samsung на декількох девайсах і вільно перемикатися між нотатками або історією браузера і т.д.

Купити Планшет Samsung Galaxy Tab A8 2021 за найнижчою ціною у Харкові!

У DeviceMarket є величезний вибір гаджетів і аксесуарів до них. Менеджери підкажуть з усіх питань та допоможуть з вибором.

Оформити замовлення можна такими способами:

  • зателефонувати менеджерам за номерами на сайті;
  • клікнувши кнопку "купити" та заповнити форму замовлення;
  • написати нам у месенджери - Viber, Telegram та Instagram.

Отримати своє замовлення можна різними способами:

  • самовивіз у Магазині - м. Харків, пр-т. Гагаріна 181, ТРЦ "SunMall", 1 поверх;
  • кур'єрською доставкою по м. Харкову;
  • відправкою по Україні - Укрпошта, Нова пошта та Justin.

 

Телефонуйте та оформляйте замовлення вже сьогодні!