Нещодавно Samsung викотила чергове оновлення One UI 6.1 для своїх смартфонів і планшетів, включаючи й флагманський Galaxy S23. Хоча нова прошивка привнесла багато цікавих функцій у ці пристрої, вона також створила для них проблеми у вигляді зниженої швидкості зарядки, перегріву та частих збоїв у роботі сканера відбитків пальців. Трохи пізніше ми дізналися, що сенсорний екран також не завжди правильно реагує на дотики - в деяких випадках користувачам доводиться повторювати ту саму операцію кілька разів.

Samsung швидко виявила причину неполадок і вже встигла заявити, що збої викликані неправильною роботою функції Discover у програмах Google. Фахівці з Маунтін-В'ю також були повідомлені про проблему і зараз активно працюють над усуненням бага. Тим часом корейці теж не сидять без діла і вже вигадали тимчасове вирішення цього питання. Інженери Samsung пропонують постраждалим користувачам спочатку оновити програми Google до останньої версії, потім очистити кеш та перезавантажити смартфон. Як тільки власники Galaxy S23 виконають цю нехитру операцію, дисплеї їх пристроїв почнуть працювати у звичайному режимі.

Для того, щоб оновити програми Google, увійдіть у Play Store, натисніть там на зображення профілю, зайдіть в меню "Управління програмами та пристроєм", далі натисніть кнопку "Оновити все". Щоб видалити кеш, увійдіть у налаштування телефону, потім у "Програми"»"Google"»"Пам'ять" і виберіть там пункт "Очистити дані".