Ринок гнучких телефонів стає дедалі конкурентнішим. Виробники намагаються оснастити свої трубки максимально продуктивним обладнанням, виставляючи їх за мінімальною ціною. ZTE також вирішила брати участь у цій гонці та представила недорогий складний смартфон Nubia Flip з мінімальною вартістю 499 доларів.

Модель вагою 209 грамів і товщиною всього 7,0 мм у розкритому стані має міцну шарнірну систему, що витримує 200 000 циклів складання і розкладання. На задній панелі у великому круглому модулі з камерами знаходиться невеликий AMOLED-екран з діагоналлю 1,43 дюйма та роздільною здатністю 466х466 пікселів. Через свою крихітність він може демонструвати лише найважливіші параметри телефону, або служити дзеркальцем для зйомки автопортретів. Натомість усередині трубки ховається величезний 6,9-дюймовий дисплей AMOLED FHD+ (2790х1188, DCI-P3) із ШИМ-регулюванням яскравості та частотою оновлення 2160 Гц.

Як відомо, у складних смартфонах на першому місці стоять дизайн та оснащення. Із зовнішнім виглядом у ZTE Nubia Flip все гаразд. Що стосується обладнання, то ми можемо розраховувати на процесор Snapdragon 7 Gen 1, до 12 ГБ оперативної пам'яті та на акумулятор ємністю 4310 мАг з підтримкою швидкого заряджання 33 Вт. Основна камера з роздільною здатністю 50 мегапікселів доповнена двомегапіксельним датчиком глибини. На передній панелі розташована 16-мегапіксельна селфі-камера.

Недорогий складний смартфон ZTE Nubia Flip, який постачається з системою візуалізації штучного інтелекту Neovion Taishan, здатний робити цілком якісні знімки, а також реагувати на найменші рухи в полі зору камери. При цьому нейронна мережа може миттєво знімати та з максимальною швидкістю обробляти фотографії, прибираючи з них усе "зайве".

Як ми вже говорили, ціна складного смартфона ZTE Nubia Flip починається від $499 за версію з 8/256 ГБ і закінчується $699 за модель з набором пам'яті 12/512 ГБ.