Продаж на цю версію було розпочато 31 травня 2022 року в Китаї.

Про дизайн

Зовнішній вигляд не дуже відрізняється від попередньої версії. Це такий же овальний корпус із пластику зі стандартом вологозахисту 5 атмосфер (це занурення у воду на 50 метрів). Якщо порівнювати безпосередньо з Band 6, то відразу помітно збільшення екрану Амолед у новій версії. За цифрами – це 1.62 дюйми, у старій версії 1.56 дюйми.

За габаритними розмірами – 46.5x20.7x12.25 мм та 13.8 грам. До того ж, незважаючи на зміну розмірів, ремінці від старої версії сумісні з цією.

Матеріал стандартного ремінця у новій версії виготовлений із термопластичного поліуретану разом із антибактеріальним ефектом. Крім 6 основних кольорів, з'явилися 2 камуфляжні та 2 флюоресцентні.

Комплект, як і в попередніх моделях, порадує ремінцем, магнітною зарядкою (без блоку) та керівництвом. Зарядний пристрій від минулого Band 6 також сумісний з новинкою.

Екран покритий загартованим склом, як і в минулій версії є товсті рамки по краях і невеликий виступ внизу. Дозвіл збільшився – 192х490 пікселів. Щільність пікселів така сама - 326 ppi. Пікова яскравість становить 500 ніт.

Виходячи із збільшення екрану, бонусом є корисна площа екрана. Читати повідомлення стало зручніше. Взаємодія з інтерфейсом стала кращою – нові іконки, циферблати, колірні шпалери.

Основним нововведенням на екрані стала технологія Always On Display. Для цього спеціально були розроблені окремі циферблати.

Автономність та підключення

Разом зі збільшенням екрана збільшилася і ємність акумулятора – тепер це 180 mAh, у той час як у 6-ї версії 125 mAh.

Виробник гарантує до 15 днів працездатності на одному заряді при стандартному використанні та 9 днів при інтенсивному.

Підключення до смартфону здійснюється за стандартом Bluetooth 5.2 LE, браслет підтримує пристрої Android 6.0 / iOS 10 та вище.

Спорт та активності

У новій версії є 120 спортивних режимів. У порівнянні з старою версією всього 30.

Так можна виділити – біг, плавання, пілатес, велосипед, скейтборд, тренування у залі та інші.

У додатку Mi Fit є можливість змагатися. Можна зіставляти всі спортивні показники із друзями. Наприклад, якщо зробили більше кроків, ніж друг, видається цифрова медаль.

З оновлень з'явилася можливість стежити за кардіо витривалістю (V02 max). Це показ максимального обсягу кисню, який споживається та переробляється під час навантажень. Чим цей показник вищий, тим більша витривалість.

Їнші корисності – браслет вміє попереджати надмірні фізичні навантаження. Браслет ґрунтується на даних надмірності споживання кисню, розрахованому за останні сім днів.

Також є поради, як відновлюватися після тренувань. Наприклад, після інтенсивного тренування у залі браслет порекомендує відпочити 96 годин до наступного тренування. Пристрій може визначити яке тренування виконується: аеробне або анаеробне.

Функція для моніторингу за киснем у крові була вдосконалена – гаджет може стежити за рівнем SpO2 протягом дня, якщо буде падіння нижче 90%, пристрій попередить користувача вібрацією.

Крім цього є: моніторинг за серцевим ритмом, моніторинг сну, рівень стресу, відстеження менструальних циклів, показ важливих повідомлень, керування плеєром музики та камерою на смартфоні, тренування дихання, аналіз фізичних активностей.

Про магазин

У Device Market є величезний вибір гаджетів і аксесуарів до них. Менеджери підкажуть з усіх питань та допоможуть з вибором.

Оформити замовлення можна такими способами:

  • зателефонувати менеджерам за номерами на сайті;
  • клікнувши кнопку "купити" та заповнити форму замовлення;
  • написати нам у месенджери - Viber, Telegram та Instagram.

Телефонуйте та оформляйте замовлення вже сьогодні!