Базова версія телефону була представлена ще в червні. Сьогодні компанія оголосила, що Xiaomi 14 Civi Limited Edition з дизайном Panda вийде в Індії наступного тижня. Новий пристрій буде одягнений у сендвіч із дзеркального скла і веганської шкіри в монохромному, синьому або рожевому кольорі.

Хоча виробник уже офіційно анонсував запуск лімітованої серії популярного смартфона, але конфігурація його пам'яті досі незрозуміла. Ми можемо лише припустити, що в топовій версії він буде укомплектований 12 ГБ ОЗП та сховищем об'ємом щонайменше 512 ГБ. Крім іншого дизайну, Xiaomi 14 Civi Limited Edition отримає те саме обладнання, що і добре відома нам базова модель. А це означає, що обмежене видання вийде на ринок з 6,55-дюймовим OLED-екраном з роздільною здатністю 1,5K, частотою оновлення 120 Гц і піковою яскравістю до 3000 ніт.

Xiaomi 14 Civi Limited Edition

Під капотом телефону ми знайдемо той самий чипсет Qualcomm Snapdragon 8s Gen 3 і батарейку на 4700 мАг, сумісну з блоком живлення потужністю 67 Вт. У фотомодулі ззаду залишаться три сенсори по 50 Мп кожен, а на зворотному боці - 32-мегапіксельна камера для селфі та відеодзвінків. Xiaomi 14 Civi Limited Edition з дизайном Panda працює на базі операційної системи Android 14 з користувацьким інтерфейсом HyperOS з коробки. Інші заслуговуючі уваги особливості включають сканер відбитків на дисплеї, інфрачервоний датчик, Hi-Res аудіо, стереодинаміки з Dolby Atmos, Bluetooth 5.4, NFC і два слоти для SIM-карт.