Цікава інформація про долю POCO F6 Pro прийшла із Китаю. Після презентації лінійки POCO X6 у січні тепер настав час серії F6 проходити весь процес сертифікації, причому в різних країнах. Цей телефон мав вийти у травні, але пізніше дату його прем'єри було перенесено на червень. Днями дані про Xiaomi POCO F6 Pro з'явилися у тайському сертифікаційному органі під номером моделі 23113RKC6G. Здавалося б, у цьому немає ніяких дивацтв, якщо не згадати, що пристрій тільки на одну літеру відрізняється від вже випущеної трубки!

Ми, звичайно, маємо на увазі смартфон Redmi K70, який у Піднебесній зареєстрований як модель 23113RKC6C. Таким чином, єдина різниця – це остання буква, яку Xiaomi завжди використовує для позначення цільового ринку. Версія "C" (China) призначена виключно для Китаю, а "G" означає "Global", або решта світу. І якщо Xiaomi POCO F6 Pro справді є немодифікованим варіантом Redmi K70, його характеристики нам вже добре відомі.

Отже, ми очікуємо побачити в глобальній версії смартфона 6,67-дюймовий OLED-дисплей Quad HD із частотою 120 Гц і піковою яскравістю до 4000 нит, процесор Snapdragon 8 Gen 2, а також акумулятор ємністю 5000 мАч з дуже потужною зарядкою на 120 Вт. Основна камера складається з головного 50-мегапіксельного сенсора з оптичною стабілізацією зображення, ширококутної лінзи на 8 Мп та двомегапіксельного датчика Макро. Операційна система – це Android 14, упакований в оболонку HyperOS.

Повторюємо для тих, хто не зрозумів: якщо ми маємо рацію у своїх припущеннях, то очікувати на вихід Xiaomi POCO F6 Pro більше не варто - замість нього ми побачимо глобальну версію Redmi K70!