Популярний інсайдер Digital Chat Station вкотре поділився у мережі Weibo зі своїми підписниками свіжими новинами про долю майбутніх планшетів із серії Xiaomi Pad 7.

Отже, версія Pro буде озброєна потужним 4-нм процесором Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, що складається з відеоприскорювача Adreno 740, 2 кристалів Cortex A715 (2,88 ГГц), трьох Cortex A510 (2,8 ГГц) та одного продуктивного ядра Cortex X3 3.2 ГГц). Цікаво, що замість 10-дюймового дисплея у планшеті Xiaomi Pad 7 Pro буде встановлена IPS-матриця, діагональ якої трохи перевищить 10 дюймів. При цьому частота її оновлення сягне неймовірних 144 Гц!

Як правило, зазвичай навіть великі бренди уникають оснащувати свої таблетки передовими компонентами – у цьому немає особливого сенсу, доки існують ноутбуки. Але, схоже, це не наш випадок, адже китайці планують зменшити рамку довкола екрану, удосконалити дизайн планшета та оснастити його камерами від Xiaomi 14! На цьому тлі навіть звістка про прошивку HyperOS, створену на базі Android 14, виглядає досить пересічною подією.

Але і це ще не все - Digital Chat Station стверджує, що компанія збирається випустити в другій половині цього року новий продукт з чіпсетом наступного покоління Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 і величезним OLED-дисплеєм! Очевидно, розмір цього екрану вразив навіть китайських інженерів, адже новинка, ймовірно, отримає назву Xiaomi Pad 7 Max.

Єдине, чого нам потрібно побоюватися, це те, що китайці можуть обмежити продаж планшетів Xiaomi Pad 7 Max тільки територією континентального Китаю. А вони останнім часом все частіше використовують таку практику!