Дизайн нових Nothing Ear

Технологічний стартап Карла Пея (Carl Pei) досить швидко розширився і вже перетворився на велику компанію, яка випускає цілу низку продуктів. Сьогодні бренд представив світові новий гаджет. Йдеться про бездротові навушники Nothing Ear. У перекладі на зрозумілу нам мову фраза звучить як "Нічого Вухо". Перша модель "затичок" компанії передає відчуття ситуаційної обізнаності, а не заглушає навколишній шум, як це робить система активного шумозаглушення. Цікаво, що гаджет забезпечує голосовий доступ до запитів ChatGPT за допомогою застосунку Nothing X, але тільки якщо він підключений до фірмового смартфона.

Бездротові навушники Nothing Ear багато в чому повторюють дизайн продуктів бренду, оскільки частина їхнього корпусу також має прозору оболонку. Пристрій виготовлено у вигляді гачка, що дає змогу надійно закріпити його на вусі. Діаметр динаміків з титановим покриттям дорівнює 14,2 мм. Гаджет оснащений непоганим набором технологій: Bluetooth 5.3, Clear Voice 3.0, водонепроникністю класу IP54 тощо. Час автономної роботи на одному заряді становить 8 годин і може бути збільшено до 30 годин, якщо використовувати енергію вбудованого в кейс акумулятора.

Як і інші навушники відкритого типу, вони створені для тих випадків, коли користувачеві необхідно чути, що відбувається навколо. Наприклад, під час поїздки на велосипеді або прогулянки вулицями міста. Інженери добре попрацювали над системою звукоізоляції та спрямованими динаміками, щоб звести всі можливі перешкоди до мінімуму. Кейс має еліптичну форму з прозорою кришкою і заряджається через порт USB Type-C. Попередні замовлення на бездротові навушники Nothing Ear вже стартували, поставки почнуться з 1 жовтня за ціною 149 євро.

Nothing Ear та їх зарядний кейс