Дизайн нового Xiaomi Redmi Note 14 Pro+

До презентації серії Redmi Note 14 залишилося всього кілька днів, і в інтернеті все частіше з'являється інформація про її оснащення. Цього разу були опубліковані дані про дві моделі Pro. Виявляється, обидва смартфони отримають захист дисплея Gorilla Glass Victus 2, який зараз використовують флагманські пристрої багатьох брендів. Компанія Corning заявляє, що новий тип скла витримує падіння з висоти 1,8 метра. Це була хороша новина. Погано те, що Xiaomi вирішила залишити в трубці пластиковий корпус.

Найкращі моделі Redmi Note 14 відповідатимуть одразу трьом типам водонепроникності IP66+IP68+IP69. Це означає, що телефони тестуються на стійкість до різних ступенів напору води, а також проходять випробування зануренням на максимально можливу глибину.

Кажуть, що тестовий зразок зміг зберегти свою герметичність після поміщення його на глибину 2 метри протягом 24 годин. На офіційному сайті Redmi вже почали з'являтися перші дані про пристрої. Так ми дізналися, що версія Pro+ отримає округлений до країв 6,67-дюймовий AMOLED-дисплей з роздільною здатністю 1,5К.

Основна 50-мегапіксельна камера смартфона оснащена оптичною стабілізацією зображення, також у нього є пара стереодинаміків та інфрачервоний датчик. У Redmi Note 14 Pro+ буде пристойна товщина корпусу 9,36 мм при вазі 212 грамів. Це занадто великі показники для повністю пластикового телефону, які можна пояснити тільки наявністю гігантського акумулятора ємністю 6200 мАг. Також відомо, що трубка отримає процесор Dimensity 7350 і зарядку потужністю 90 Вт.