Зазвичай у цей час корейська компанія випускає модель Fan Edition - полегшену версію своєї поточної флагманської серії смартфонів. Samsung не стала зраджувати традиції у 2024 році і представила публіці новий Galaxy S24 FE. Оскільки пристрій оснащений обладнанням високого класу за нижчою ціною, тепер багато користувачів отримають доступ до додаткових функцій екосистеми Galaxy AI, які раніше дебютували в лінійці Samsung Galaxy S24.

Презентація Samsung Galaxy S24 FE

Отже, трубка може похвалитися чудовим 6,7-дюймовим Dynamic AMOLED 2X екраном діагоналлю 6,7 дюйма, частотою 120 Гц, батарейкою ємністю 4700 мАг і чипсетом Exynos 2400e. У комплект лінз входить панорамний датчик на 50 Мп, 8-мегапіксельний телевік із 3-кратним оптичним зумом і стабілізацією зображення (OIS), надширококутною камерою на 12 Мп, а також 10-мегапіксельним фронтальним об'єктивом. Як стверджує виробник, смартфон має широкий набір інструментів для поліпшення якості фотографій, включно з алгоритмами штучного інтелекту.

Нове в Samsung Galaxy S24 FE:

  • Пошук Circle to Search у Google;
  • Онлайн-перекладач у чаті;
  • Функція Live Translate - "живий" переклад телефонних дзвінків;
  • Чат-помічник для виправлення граматичних помилок під час набору тексту;
  • Note Assist для автоматизації та організації запису нотаток;
  • Transcript Assist - миттєвий переклад аудіозаписів;
  • Функція Browsing Assist в інтернет-браузері Samsung створює зведення або перекладає цілі веб-сторінки.
Камери Samsung Galaxy S24 FE

Samsung Galaxy S24 FE надійде в продаж 3 жовтня 2024 року і буде доступний у синьому, графітовому, м'ятному і жовтому кольорах, а також у варіантах з 8 ГБ ОЗП і 256 або 512 ГБ вбудованої пам'яті. Мінімальна вартість смартфона в базовій комплектації - 650 доларів.