Смартфон Redmi, що знаходиться в розробці, з номером моделі 24069RA21C пройшов сертифікацію якості 3C в Китаї. За всіма прикметами, цей пристрій стане наступником Redmi Note 12 Turbo, випущеного в березні минулого року. Опубліковані документи проливають світло на деякі раніше невідомі характеристики трубки. Наприклад, для багатьох стало приємною несподіванкою, що Redmi Note 13 Turbo підтримуватиме високу швидкість зарядки 90 Вт.

Згідно з попередніми повідомленнями, ця модель отримає батарею ємністю 5000 мАг та OLED-дисплей з роздільною здатністю 1,5K. Також є інформація, що тут з'явиться чіпсет Snapdragon 8s Gen 3, який нещодавно вийшов на ринок, і вже встиг дебютувати в китайському смартфоні Xiaomi Civi 4 Pro. Очікується, що Redmi Note 13 Turbo (або глобальна версія Poco F6) буде запущено у квітні. Директор з продукту та менеджер Redmi Ван Тенг Томас раніше заявив, що інвестиції, необхідні для впровадження чіпа Snapdragon 8s Gen 3, значно перевищили витрати на інтеграцію торішнього процесора сьомої серії.

Нагадаємо, що нинішній Redmi Note 12 Turbo сумісний із зарядкою потужністю 67 Вт, що йде в комплекті з акумулятором ємністю 5000 мАг.

Крім того, телефон оснащений чіпом Snapdragon 7+ Gen 2 і доступний в конфігураціях вбудованої пам'яті від 8/256 ГБ до 16 ГБ/1 ТБ. Ціна смартфона становила $290 за мінімальну комплектацію і сягала $400 за пристрій з максимальним обсягом пам'яті.